Basisscholen

Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image

Met Gewoon Bijzonder heb ik in de afgelopen jaren heel wat basisscholen en middelbare scholen geadviseerd. Soms gaat het om de inrichting van een nieuwe school, of een nieuw gedeelte van een school. Vaak gaat het om een opknapbeurt. Hier vind je een heleboel voorbeelden.

Ik denk graag mee vanaf de start van het project om een ruimte te ontwerpen waar kinderen en leerkrachten zich prettig voelen en goed kunnen leren en werken. Daarbij spelen verlichting, kleurgebruik en ook het meubilair een belangrijke rol. Kleine aanpassingen maken vaak al een groot verschil.  Op andere scholen is het een idee om voor een andere indeling te kiezen. Het verplaatsen van de entree, of een nieuwe plek voor de lerarenkamer is soms nodig voor een betere routing in het gebouw.

 

Wat zeggen scholen?

 • Gistermiddag is Gerry op De Populier geweest. Wat een fantastisch mens met geweldige ideeën voor interieurstyling! Fijn dat ik haar op het spoor bent gekomen.

  Ina van Buuren, Schoolleider Openbare Basisschool De Populier in Boskoop
 • Dankzij Gewoon Bijzonder hebben we een vrolijke basisschool waar kinderen graag zijn. Het aantal leerlingen is mede dankzij Gerry met maar liefst 400% toegenomen!

  Martijn Grefte, De Kastanjepoort
 • Onze leerlingen gaan in deze nieuwe vleugel les krijgen in een functioneel en vrolijk gebouw dat helemaal past bij de leerlingen.

  Ton Kamp, Schoolleider, Olof Palme

en wat nog meer?

 • Ik ben blij dat het gelukt is en zonder jouw interieuradvies had ik toch een verkeerde kleur voor mijn vloerkleed gekozen.

  Joke Sep
 • Vanochtend is Jan vd Wijngaard feestelijk geopend.  Ik wil je complimenteren met het geweldige resultaat. Wat is dit gebouw opgeknapt!!! Het ziet er fantastisch uit. De kleurencombinatie vind ik super! Leuke details ook. Iedereen (kinderen, ouders en team) was vol lof. Hartelijk dank voor dit geslaagde project. Wil je mijn complimenten ook overbrengen aan de mensen die de uitvoerende werkzaamheden hebben verricht. Ik hoop in de toekomst nog vaker van je inzet gebruik te maken.

  Jan van Tongeren, Fluenta