Slider-voeten
Slider-voeten

Over Gerry Ansems

Gewoon Bijzonder is mijn bureau voor interieuradvies, ontwerp en projectbegeleiding. In de afgelopen jaren heb ik heel wat scholen, kantoren, woningen, bedrijven, winkels en zorginstellingen van een nieuw interieur voorzien.

Een woon- of werkomgeving die past als je favoriete jas. Met een interieur dat inspireert, warmte uitstraalt en waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Vandaag, morgen, volgende maand, over een jaar, altijd. Met Gewoon Bijzonder breng ik die sfeer in een interieur tot leven; van scholen tot winkels, kantoorruimten of woonruimtes.

Iedere locatie vormt voor mij een uitdaging en elke wens is bespreekbaar. Tijdloos of trendy, strak of weelderig, kleurrijk of sober, in elke maat en voor elk budget. Ik help je bij het maken van keuzes. Soms kunnen kleine aanpassingen al een groot verschil maken.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden werk ik, meestal al jarenlang, samen met gerenomeerde vakmensen die op verzoek ingeschakeld kunnen worden. Het hele project kan zo uit handen genomen worden, en dat bespaart vaak veel tijd.

Ik ben heel benieuwd wat ik voor je kan doen.
Gerry Ansems

 

Wat maakt Gewoon Bijzonder

 • Als vastgoedadviseur van de ca. 200 LibrisBlz boekhandels in Nederland was ik op zoek naar een projectleider voor de verplaatsing van een boekwinkel in Culemborg naar een ander winkelpand. Ik vond haar via via vlak in de buurt van die winkel in Gerry Ansems. Dat bleek een gouden greep te zijn. Niet alleen maakte zij, samen met de ondernemer, het ontwerp, zij plande ook de complete uitvoering (en realiseerde die ook tot op de dag) en zij ‘kocht’ alles slim en waar mogelijk circulair in. Een topprestatie najaar 2021, corona tijd en met schaarste aan capaciteit bij alle leveranciers die nodig waren. Toch op tijd en binnen budget. Het resultaat is genomineerd voor de mooiste boekhandel van Gelderland prijs 2022.

  Wim van Veelen, Vastgoedadviseur van LibrisBLZ boekhandels
 • Onze school lijkt weer als nieuw. De aula is nu een favoriete plek van veel leerlingen.  

  Joost van Rijn, O.R.S. Lek en Linge
 • We zijn zeer tevreden over de samenwerking, we hebben goed overleg en heel goede adviezen gehad. Het was altijd gezellig om een overleg te hebben en dingen uit te zoeken echt een feestje. Dit heeft bijgedragen aan een perfect eindresultaat. Gerrie heeft voor ons de B&B heel erg stijlvol en gezellig ingericht. De inrichting heeft heel veel verrassende dingen waardoor de gasten het juist heel leuk vinden om te verblijven. Bij binnenkomst zijn onze gasten met name verrast over de inrichting.

  Jannie Borgstein, Eigenaar, Landgoed de Geer
 • Vanochtend is Jan vd Wijngaard feestelijk geopend.  Ik wil je complimenteren met het geweldige resultaat. Wat is dit gebouw opgeknapt!!! Het ziet er fantastisch uit. De kleurencombinatie vind ik super! Leuke details ook. Iedereen (kinderen, ouders en team) was vol lof. Hartelijk dank voor dit geslaagde project. Wil je mijn complimenten ook overbrengen aan de mensen die de uitvoerende werkzaamheden hebben verricht. Ik hoop in de toekomst nog vaker van je inzet gebruik te maken.

  Jan van Tongeren, Fluenta

Meer complimenten