Complimenten

 • Als vastgoedadviseur van de ca. 200 LibrisBlz boekhandels in Nederland was ik op zoek naar een projectleider voor de verplaatsing van een boekwinkel in Culemborg naar een ander winkelpand. Ik vond haar via via vlak in de buurt van die winkel in Gerry Ansems. Dat bleek een gouden greep te zijn. Niet alleen maakte zij, samen met de ondernemer, het ontwerp, zij plande ook de complete uitvoering (en realiseerde die ook tot op de dag) en zij ‘kocht’ alles slim en waar mogelijk circulair in. Een topprestatie najaar 2021, corona tijd en met schaarste aan capaciteit bij alle leveranciers die nodig waren. Toch op tijd en binnen budget. Het resultaat is genomineerd voor de mooiste boekhandel van Gelderland prijs 2022.

  Wim van Veelen, Vastgoedadviseur van LibrisBLZ boekhandels
 • Het is geen complimentendag maar ik wil toch even zeggen dat ik, elke dag dat ik op kantoor ben, zo geniet van ons mooie interieur. (Dit berichtje kreeg ik van de week van een dame die op het kantoor bij OOH werkt. Dat hebben we echt al jaren geleden opgeknapt. Zo leuk om dit te krijgen)

  Kantoormedewerker, OOH
 • Hoi Gerry! Ik kwam dinsdag op school... En toen zag ik dat de muren en pilaren geverfd waren! Haha, zag meteen dat het Gerry-kleuren waren ?leuk! Groetjes Chimène!=

  Chimène, Brugklasleerling, Lek & Linge
 • Gistermiddag is Gerry op De Populier geweest. Wat een fantastisch mens met geweldige ideeën voor interieurstyling! Fijn dat ik haar op het spoor bent gekomen.

  Ina van Buuren, Schoolleider Openbare Basisschool De Populier in Boskoop
 • Ik ben blij dat het gelukt is en zonder jouw interieuradvies had ik toch een verkeerde kleur voor mijn vloerkleed gekozen.

  Joke Sep
 • Het bestuur van LingeFilm wil jou graag bedanken voor je tomeloze inzet bij de complete restyling van het Lingehuis. Daarom nodigen wij jou en je man graag uit voor een maaltijd en film op zaterdag 26 januari 2013. We draaien dan de nieuwste James Bond film Skyfall.

  Rob Friedrichs, bestuurslid LingeFilm
 • Onze leerlingen gaan in deze nieuwe vleugel les krijgen in een functioneel en vrolijk gebouw dat helemaal past bij de leerlingen.

  Ton Kamp, Schoolleider, Olof Palme
 • Voor de inrichting van de gemeenschappelijke huiskamer van ons wooninitiatief ‘de Vlinderhof’ in Culemborg is Gerry Ansems van onschatbare waarde geweest. Ze heeft het vermogen zich in te leven in de doelgroep, in ons geval  acht jongvolwassenen met een beperking. Met humor en geduld, heeft ze alles uit de kast getrokken, om er een kleurrijk en sfeervol geheel van te maken.

  Suzanne Klaver, Stichting Wooninitiatief
 • We zijn zeer tevreden over de samenwerking, we hebben goed overleg en heel goede adviezen gehad. Het was altijd gezellig om een overleg te hebben en dingen uit te zoeken echt een feestje. Dit heeft bijgedragen aan een perfect eindresultaat. Gerrie heeft voor ons de B&B heel erg stijlvol en gezellig ingericht. De inrichting heeft heel veel verrassende dingen waardoor de gasten het juist heel leuk vinden om te verblijven. Bij binnenkomst zijn onze gasten met name verrast over de inrichting.

  Jannie Borgstein, Eigenaar, Landgoed de Geer
 • Gerry werkt vanuit haar hart en luistert naar je wensen. Leeft zich in de personen die gebruik gaan maken van de in te richten ruimte. Houdt rekening met het te besteden budget, en heeft meestal overal weer een oplossing voor. En het resultaat is geweldig praktisch en toch erg smaak en sfeervol.

  Conny van Herwijnen, Zorgboerderij De Witte Schuur
 • Hoi Gerry, Onder de indruk bij binnenkomst vanochtend. Prachtig. De foto's de vergaderzaal, het plakwerk, lampen. Fantastisch. Veel dank.

  Kantorengebouw
 • Ik heb Gerry leren kennen op het moment dat ik een sauna had overgenomen in Zuidwolde, Drenthe. Ik wilde van deze boerderij sauna een intieme, sfeervolle en luxe omgeving maken, waarbij onze gasten heerlijk wegzakken in fauteuils bij de open haarden en genieten van al het moois om hen heen. Gerry gaf mij interieuradvies bij de aankoop van de meubels, verlichting en accessoires. Thermen Holiday Zuidwolde is zo mooi geworden, echt alles klopt daar in de aankleding! Gerry is een vriendin voor het leven geworden. Naast de interieurstyling van Thermen Holiday Schiedam, waar we samen zo veel plezier aan beleven, gaat ze ons ook helpen met de inrichting van Thermen Holiday Hoofddorp. Ik kijk er nu al naar uit. Dank je wel Gerry voor al je inzet en passie!

  Sherita Narain, Commercieel directeur Thermen Holiday
 • Dankzij Gewoon Bijzonder hebben we een vrolijke basisschool waar kinderen graag zijn. Het aantal leerlingen is mede dankzij Gerry met maar liefst 400% toegenomen!

  Martijn Grefte, De Kastanjepoort
 • Onze school lijkt weer als nieuw. De aula is nu een favoriete plek van veel leerlingen.  

  Joost van Rijn, O.R.S. Lek en Linge
 • Gerry’s kracht is dat zij heel goed kan luisteren naar de wensen van de bewoners of de gebruikers van een ruimte. En zij heeft een goed gevoel voor de minder voor de hand liggende mogelijkheden van een ruimte. Deze combinatie maakt dat zij vaak met een verrassend origineel interieurontwerp komt dat de gebruikers past als een favoriete jas. Een interieur dat inspireert, warmte uitstraalt en waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

  Susanne Binnekade, Luchtgevers
 • Vanochtend is Jan vd Wijngaard feestelijk geopend.  Ik wil je complimenteren met het geweldige resultaat. Wat is dit gebouw opgeknapt!!! Het ziet er fantastisch uit. De kleurencombinatie vind ik super! Leuke details ook. Iedereen (kinderen, ouders en team) was vol lof. Hartelijk dank voor dit geslaagde project. Wil je mijn complimenten ook overbrengen aan de mensen die de uitvoerende werkzaamheden hebben verricht. Ik hoop in de toekomst nog vaker van je inzet gebruik te maken.

  Jan van Tongeren, Fluenta
 • Ik vond het heerlijk om in het door jou ingerichte Huis van de Sint 8 ochtenden 16 schoolklassen vol kinderen te ontvangen. Samen hebben we ons verwonderd over zijn mooie huis: een knuffel bij zijn bed, de prachtige stoel, het kwartetspel op tafel, zijn ontbijtje, etc.  ´Hé, die gieter heb ik ook!` riep een jongetje toen hij de roze gieter zag. Ik vond het mooi om te zien dat het niet zo doorsnee was, dat er ouderwetse elementen bij gebruikt waren (past wel in een museum!) en dat het een samenhang had door de kleurstelling. De kinderen hebben de Sint gezien en gesproken, met mij nieuwe liedjes en een pietendans ingestudeerd, instrumenten gespeeld en opgetreden voor de Sint. Ook de juffen zag ik genieten. Kortom: ´t was geweldig. Dank je wel en succes met andere interieurklussen!“

  Marieke Moraal, www.muzieke.nl