Personeelskamer

Personeelskamer

sep
08

Renovatie woning Diepenveen

sep
08

Zorgcentrum De Beatrix

feb
20

Lokaal van de Toekomst

dec
07

Minister Arie Slob kwam al kijken naar het ontwerp van het Lokaal van de Toekomst. Nu is het klaar en wordt het volop gebruikt. Hier zie je beelden van de opening. Ik kijk wel erg serieus, maar er was ook zoveel pers aanwezig! Het lokaal heeft geen traditionele inrichting meer. Door wiebelkrukken en statafels wordt bewegend leren gestimuleerd. De Beatrixschool is de eerste school in Nederland die met de Nureva Span Wall gaat werken: een mooi systeem dat samenwerken op verschillende plekken (en dus ook tussen verschillende locaties) goed mogelijk maakt. Zichtbaar is een beeldscherm van 6 meter, maar omdat je kunt swipen op de muur, heb je in totaal 60 meter werkruimte voor projecten beschikbaar.

Ridderspoor

okt
10

Ridderspoor in Houten. Hier hebben we in de nissen werkplekken gemaakt waar “klas-doorbrekend-onderwijs” gegeven wordt. In de stilte ruimte hebben we een aantal “huisjes” geplaatst waardoor nu de uitdaging groter is geworden om daar rustig te werken. Kinderen vinden het SUPER.      

Openbaar Onderwijs Houten

okt
10

Dit is het kantoor van OOH de overkoepelende organisatie van Openbaar Onderwijs Houten. Het ontwerp van dit kantoor is te zien in dit filmpje. Een 3D ontwerp zoals wij dat kunnen maken.  

Mediatheek Lek en Linge

okt
15

De mediatheek op deze middelbare school is aangepast naar de belevingswereld van de leerlingen. Dit moest een plek worden waar ze zicht prettig voelen, graag naar toe gaan om te lezen of te werken. We hebben barrels geplaatst om op te zitten, een super gave leestafel gemaakt naar een eigen ontwerp van mij en eigentijdse krukken en bijpassend behang op de muur. Het is een plek die graag gebruikt wordt door de leerlingen!  

De Rank Vianen

okt
15

[blockquote quote_type="3" author_name="" width="70%" float="left"]Bij de Rank hebben we een buitenpodium gemaakt en we hebben de slogan van de school aan buitenkant gezet,  zodat je meteen al kunt zien waar de school voor staat. Hier binnen kwam een nieuwe vloer waarin we de kleuren van de dak-koepels terug hebben laten komen. Voor de kinderen zijn er nu allemaal lockers, met draaiknoppen, in bijpassende kleuren. Het gedeelte bij de onderbouw is voorzien van zachte  vloerbedekking, antibacterieel en dus goed schoon te maken, waarop de kinderen heerlijk kunnen spelen.[/blockquote]

Culemborgs Bakhuis

feb
02

Bakker Bouman was al meer dan 25 jaar een begrip in Culemborg. Eigenaren Guus en Christine Derks wilden graag vernieuwen. Wat begon als het ontwerpen van een nieuw interieur, werd een compleet nieuwe indeling van het monumentale pand. Er moest een vergunning worden aangevraagd voor de aanpassingen in de gevel. Het heeft heel wat doorzetting vermogen gekost, ook van de eigenaren, maar het is gelukt. Het resultaat mag er zijn. Een moderne bakkerswinkel waarbij je vrij zicht hebt op de bakkerij. Naast de bakkerij is nu de gezellige eetkamer voor koffie met wat lekkers uit de winkel. Het terras kan door de aanpassingen prominent voor de winkel staan en wordt druk bezocht. Samen met architect Michel Brands en de houtbewerkers van de Stadswerkplaats vormden we een ijzersterk team. Het vernieuwde Culemborgs Bakhuis figureert binnenkort in een Nederlandse tv-serie.

Stadstuin

jan
28

Condimentum mi dolor, vel rutrum nulla lobortis vel nec etiam mauris sem, pretium at lorem bibendum eget, suscipit nec nec felis ut id perdiet leo sed nec tellus vitae lectus scelerisque aliquet estibulum tincidunt lectus in eros porta tempus lorem vestibulum lerisque mattis morbi varius elit at ex euismod hendrerit aenean id varius urna, euismod pulvinar a sed diam. Curabitur pharetra tortor a ligula aliquet congue. Maecenas lacinia massa consectetur mi dolor, vel rutrum nulla lobortis vel etiam mauris sem, pretium at bibendum eget, suscipit nec nec felis ut id perdiet leo sed nec tellus vitae lectus scelerisque aliquet. Vestibulum tincidunt lectus in eros porta tempus lorem vestibulum scelerisque mattis morbi varius elit at. ex euismod hendrerit aenean id varius urna, euismod pulvinar a sed diam. Curabitur pharetra tortor a ligula aliquet congue. Maecenas lacinia massa consectetur orci rhoncus, quis ornare tellus placerat. Aliquam sollicitudin vestibulum scelerisque. In at accumsan urna. Proin nec lectus euismod, blandit nibh a, vulputate neque. Praesent pellentesque sapien a lorem consequat, ut viverra nibh venenatis. Maecenas finibus, neque ac ullamcorper ornare, eros augue posuere risus, suscipit fringilla. ex erat. eu felis. Sed id arcu accumsan.