Nagelstudio

Nagelstudio

Featured Image
okt
15

Elske van mijn favoriete nagelstudio Hand en Voetwerk, had zelf al heel goede ideeën voor de inrichting. Ik heb de kleuren van de muren en de vloer geadviseerd en daar een mooie lamp met een rijke, warme uitstraling bij gekozen.

Gemeente Leerdam

Attachment Image
jan
25

Voor de Gemeente Leerdam mocht ik de medewerkerskamer opnieuw inrichten, mét kolfkamer. De opdracht was om van de medewerkerskamer met de verschillende  ruimtes weer een geheel te maken. De keuken bleef zoals die was en door de keuze voor materiaal en kleur heb ik het binnen-buiten gevoel erin gebracht. De boom dient als memo-bord.  Het resultaat is dat er nu veel meer gebruik van de kamer wordt gemaakt voor overleg en lunch.    

Culemborgs Bakhuis

Featured Image
feb
02

Bakker Bouman was al meer dan 25 jaar een begrip in Culemborg. Eigenaren Guus en Christine Derks wilden graag vernieuwen. Wat begon als het ontwerpen van een nieuw interieur, werd een compleet nieuwe indeling van het monumentale pand. Er moest een vergunning worden aangevraagd voor de aanpassingen in de gevel. Het heeft heel wat doorzetting vermogen gekost, ook van de eigenaren, maar het is gelukt. Het resultaat mag er zijn. Een moderne bakkerswinkel waarbij je vrij zicht hebt op de bakkerij. Naast de bakkerij is nu de gezellige eetkamer voor koffie met wat lekkers uit de winkel. Het terras kan door de aanpassingen prominent voor de winkel staan en wordt druk bezocht. Samen met architect Michel Brands en de houtbewerkers van de Stadswerkplaats vormden we een ijzersterk team. Het vernieuwde Culemborgs Bakhuis figureert binnenkort in een Nederlandse tv-serie.

Bed & Breakfast De Geer

Attachment Image Attachment Image Attachment Image
jan
28

Landgoed De Geer ligt in de prachtige buitengebieden van Culemborg. Oorspronkelijk was het een boerderij met een paardenpension, nu is het een natuurgebied met een splinternieuwe Bed& Breakfast. De drie gastenverblijven zijn nieuw gebouwd in harmonie met de omgeving. De inrichting moest daarop aansluiten. Warm en functioneel, comfortabel en compleet waren de uitgangspunten. Gewoon Bijzonder heeft daar haar eigen twist aan gegeven. Het is een plek geworden waar mensen zich snel thuis voelen, maar waar ook veel details te vinden zijn die het interieur bijzonder maken met een dikke knipoog naar de boerderij, het buitenleven en de reiziger.  

Styling showroom

Featured Image
jan
28

Condimentum mi dolor, vel rutrum nulla lobortis vel nec etiam mauris sem, pretium at lorem bibendum eget, suscipit nec nec felis ut id perdiet leo sed nec tellus vitae lectus scelerisque aliquet estibulum tincidunt lectus in eros porta tempus lorem vestibulum lerisque mattis morbi varius elit at ex euismod hendrerit aenean id varius urna, euismod pulvinar a sed diam. Curabitur pharetra tortor a ligula aliquet congue. Maecenas lacinia massa consectetur mi dolor, vel rutrum nulla lobortis vel etiam mauris sem, pretium at bibendum eget, suscipit nec nec felis ut id perdiet leo sed nec tellus vitae lectus scelerisque aliquet. Vestibulum tincidunt lectus in eros porta tempus lorem vestibulum scelerisque mattis morbi varius elit at. ex euismod hendrerit aenean id varius urna, euismod pulvinar a sed diam. Curabitur pharetra tortor a ligula aliquet congue. Maecenas lacinia massa consectetur orci rhoncus, quis ornare tellus placerat. Aliquam sollicitudin vestibulum scelerisque. In at accumsan urna. Proin nec lectus euismod, blandit nibh a, vulputate neque. Praesent pellentesque sapien a lorem consequat, ut viverra nibh venenatis. Maecenas finibus, neque ac ullamcorper ornare, eros augue posuere risus, suscipit fringilla. ex erat. eu felis. Sed id arcu accumsan.