Projectbegeleiding

Vaak komt er ontzettend veel kijken bij een project: de planning, het aanvragen van vergunningen, het vinden van de juiste partijen, het aansturen van aannemers en schilders, het bewaken van het budget, de inkoop van alle accessoires. In overleg neemt Gewoon Bijzonder de projectbegeleiding op zich.

Gewoon Bijzonder kan putten uit een groot netwerk van specialisten, en weet wie het meest geschikt is voor welke klus. Of  het nu om een architect gaat of om een schilder, timmerman of stoffeerder: Gewoon Bijzonder werkt met de beste mensen.

Werkwijze

Er zit een aantal stappen tussen een advies en de uitvoering & oplevering. Ik begin met het inventariseren van de wensen, de mogelijkheden en de beperkingen en bekijk hoe dat binnen het budget kan worden uitgevoerd. Daarvoor maak ik moodboards waarbij materialen, accessoires en kleuren de sfeer weergeven én komt er een gespecificeerde begroting. Aan de hand van plattegronden maak ik een 3D tekening van hoe het resultaat gaat worden. Vervolgens komt er een planning waarbij rekening gehouden wordt met schoolvakanties of openingtijden zodat de normale activiteiten zomin mogelijk in het gedrang komen door de werkzaamheden.

Gewoon Bijzonder heeft deze mooie projecten begeleid: