Advies

Interieurstyling van een schoollokaal of schoolgebouw vraagt een andere benadering dan voor bijvoorbeeld een zorgcentrum, kantoorruimte of woonkamer. In alle gevallen blijft mijn uitgangspunt: een interieur ontwerpen waar mensen zich prettig in voelen, nu en straks. Dat doe ik door goed te luisteren en jullie behoefte te achterhalen. Vervolgens vertaal ik deze informatie naar een interieuradvies op maat. Ik werk vooral met ‘gevoel’ en transformeer bestaande ruimtes naar uw wensen. Daarbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van bestaande details. Ook kleurgebruik speelt een belangrijke rol.  Het moet in alle gevallen een persoonlijk resultaat worden; een resultaat dat bij je past.

Door te helpen met de begeleiding en uitvoering kan ik veel tijd besparen. Ook werk ik samen met gerenomeerde vakmensen die ik op verzoek kan inschakelen. Ik help je graag een stap verder naar een gewenste interieurstyling.

 

Ontwerp

Het begint altijd met een ontwerp. Daarbij ga ik uit van de wensen van de gebruiker, de functie van het gebouw en de verschillende ruimtes die er zijn. In het ene geval is het voldoende om de ruimte opnieuw in te richten. Vaak wordt er geschilderd, getimmerd en een nieuwe vloer gelegd. Maar het komt ook voor dat een meer ingrijpende verandering nodig is om het gewenste resultaat te bereiken zoals het veranderen van het aanzicht van de gevel, de routing in een winkel of het verplaatsen van de entree.

Kleuradvies

Een goed gekozen kleur is in harmonie met andere kleuren in huis en past in de ruimte en haar functie. Een goed gekozen kleur geeft een prettige sfeer en past bij je. Met kleur kun je het mooiste van je huis benadrukken en afleiden van wat minder mooi is. Ook kun je er verschillende stijlen of bestaande kleuren mee verbinden. Kleur is een eenvoudig middel om een compleet ander interieur en huis te creëren. Wanneer je de juiste kleuren kiest en rekening houdt met onder andere de lichtinval, wordt zelfs een sombere, donkere omgeving ineens licht en vrolijk. Ook de kleur wit is er in vele schakeringen en kan sfeer brengen in een ruimte.

Wil je kleuradvies op maat? Neem dan contact met mij op.