[rev_slider slider9]

Interieuradvies

Interieurstyling van een schoollokaal of schoolgebouw vraagt een andere benadering dan voor bijvoorbeeld een zorgcentrum, kantoorruimte of woonkamer. In alle gevallen blijft mijn uitgangspunt: een interieur ontwerpen waar mensen zich prettig in voelen, nu en straks. Dat doe ik door goed te luisteren en jullie behoefte te achterhalen. Vervolgens vertaal ik deze informatie naar een interieuradvies op maat. Ik werk vooral met ‘gevoel’ en transformeer bestaande ruimtes naar uw wensen. Daarbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van bestaande details. Ook kleurgebruik speelt een belangrijke rol.  Het moet in alle gevallen een persoonlijk resultaat worden; een resultaat dat bij je past.

Door te helpen met de begeleiding en uitvoering kan ik veel tijd besparen. Ook werk ik samen met gerenomeerde vakmensen die ik op verzoek kan inschakelen. Ik help je graag een stap verder naar een gewenste interieurstyling.

 

Kleuradvies

Een goed gekozen kleur is in harmonie met andere kleuren in huis en past in de ruimte en haar functie. Een goed gekozen kleur geeft een prettige sfeer en past bij je. Met kleur kun je het mooiste van je huis benadrukken en afleiden van wat minder mooi is. Ook kun je er verschillende stijlen of bestaande kleuren mee verbinden. Kleur is een eenvoudig middel om een compleet ander interieur en huis te creëren. Wanneerje de juiste kleuren kiest en rekening houdt met onder andere de lichtinval, wordt zelfs een sombere, donkere omgeving ineens licht en vrolijk. Ook de kleur wit is er in vele schakeringen en kan sfeer brengen in een ruimte.

Wil je kleuradvies op maat? Neem dan contact met mij op.